ZAŠTO ODABRATI CENTER3 QUARTER?

Inspirisani gradom u kojem živimo i radimo, stvorila se želja da Subotici podarimo projekat koji će biti nešto posebno – CENTER 3 QUARTER.

Na severu Bačke, u gradu koji svaki dan raste i menja svoje lice u plodnoj ravnici okružen sa najlepšim lokalitetima, u multikulturalnom gradu sa višejezičnim životom raste i projekat novogradnje – CENTER3 QUARTER.

Užurbani život i svakodnevna potreba da se živi u središtu zbivanja, stvorila je želju da u gradskom jezgru krenemo sa projektovanjem mini naselja koje se nalazi na raskršću tri ulice – Matije Gubca, Huga Badalića i Luke Sučića. Dovoljno blizu svih dešavanja, poslova, centralnih lokaliteta, a dovoljno distancirano od visokofrekfentnog saobraćaja i buke. Naselje CENTER3 QUARTER pružiće vama i vašoj porodici potpuno novi oblik života u Subotici i njenom gradskom jezgru. Stanovi u različitim nivoima kvadrature struktuirani su tako da omogućavaju lako življenje sa fokusom na energetsku efikasnost, ekološki prihvatljive materijale, kao i na funkcionalnost samih stanova. Svaka od zgrada u naselju poseduje i podzemnu garažu, kao i dvorišna parking mesta namenjena stanarima zgrade.

Planirani projekat realizovaće se sa dve zgrade – CENTER3 QUARTER 1 u ulici Matije Gubca i CENTER3 QUARTER 2 u ulici Huga Badalića (na raskršću sa ulicom Luke Sučića). Center3 Quarter posedovaće i dvorišni deo naselja u kojem će se nalaziti privatan parking za stanare, ulaz u podzemnu garažu kao i zelene površine koje će upotpuniti izgled ovog naselja.

CENTER 3 QUARTER nalazi se na samo 350 metara od gradske kuće i spomenika caru Jovanu Nenadu Crnom, Suboti Vrliću (koji je i inspiracija logoa našeg naselja) i Fabijanu Literati, 600 metara od hotela Galerija i samo nekoliko metara od glavne Pošte i osnovne škole. Samim tim, ovo naselje je pravi izbor savremene porodice kojoj se nalazi u blizini svaki segment svakodnevnog života.

BOMAX d.o.o. je uključen i u investicione projekte u izgradnji savremenih životnih prostora na teritoriji cele Srbije, sa željom da svim zainteresovanim kupcima obezbedi dom po meri savremenog Evropljanina. Koristimo samo najbolje, efikasne, ekološke i globalno priznate materijale i proizvode, jer znamo da kvalitet obezbeđuje trajanje i poverenje. Poverenje koje poklonite nama – biće višestruko vraćeno i uzidano u vaš novi dom. Center 3 Quarter - Moderno naselje za savremenog stanovnika Subotice.

Verujemo da ćete u ovom projektu naći mesto za sebe i svoje bližnje, za nove sreće, pobede  i za život kakav treba da bude u jednom secesijskom istorijskom centru.

Za više informacija posetite www.bomaxnekretnine.rs ili se informišite na telefon 062/214-500.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.