O nama

BOMAX je osnovan 1992. u Subotici, uz viziju pružanja najboljeg od trgovine. Kao osnovni motiv, BOMAX je od početka vođen sloganom – “Od ideje do krova”. BOMAX je prešao dug put od male porodične firme do lidera u trgovini, uvoza i distribucije građevinskim materijalom. Sve što radimo i stvaramo, vođeno je željom da se pravovremeno i efikasno ispune svi zahtevi naših kupaca i poslovnih partnera.

 

Naša misija je pre svega da našim partnerima ponudimo najbolje proizvode uz najpovoljnije uslove i cene, jer mi smo pre svega orijentisani ka svim našim kupcima i dobavljačima, uz apsolutnu orijentisanost ka ispunjavanju zahteva tržišta i prilagođavanju trendovima koje kreira globalno tržište građevinskog materijala.

 

Osnovni princip poslovanja “BOMAX”-a je direktna prodaja kupcima na teritoriji Republike Srbije. Posedujemo sopstveni vozni park za dostavu robe i naša vozila su uvek u pokretu sa ciljem pravovremenog zadovoljavanja potreba naših kupaca i partnera.

 

Za skoro 30 godina svog poslovanja, BOMAX je stekao renome pouzdanog partnera, kvalitetnog saradnika, distributera i dobavljača građevinskog materijala. Naša lista kroz godine postaja sve šira, jer smo sticali partnerstva širom sveta. Naša osnovna vodilja je kontinuelni razvoj i progres.

 

BOMAX d.o.o. je uključen i u investicione projekte u izgradnji savremenih životnih prostora na teritoriji cele Srbije, sa željom da svim zainteresovanim kupcima obezbedi dom po meri savremenog Evropljanina. Koristimo samo najbolje, efikasne, ekološke i globalno priznate materijale i proizvode, jer znamo da kvalitet obezbeđuje trajanje i poverenje. Poverenje koje poklonite nama – biće višestruko vraćeno i uzidano u vaš novi dom.

 

Realizacija vaših ideja, naš je osnovni zadatak.

 

Mi stvaramo izvrsnost i kvalitet – OD IDEJE DO KROVA.

 

Vaš , 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.