Subotica: +381 62 214 500
Beograd: +381 62 214 400
Contact
PO1+PO2+P+6

Stambena zgrada

PO1+PO2+P+6

Zgrada Vojvode Stepe

Sa mesta na području današnje gradske opštine Voždovac, vožd Karađorđe je poveo svoje ustanike i 1806. prvi put oslobodio Beograd od Turaka. U spomen na taj događaj, ovaj kraj je nazvan Voždovo predgrađe, da bi kasnije dobio ime Voždovac. Posle Drugog svetskog rata, opština je nazvana VI rejon, a 1956. nastala je spajanjem tadašnjih opština Lekino brdo i Voždovac. 

Voždovac danas predstavlja jednu od najurbanijih celina u gradu Beogradu, ulica Vojvode Stepe je upravo žila kucavica ovog dela grada i u njoj se nalaze sve važnije institucije opštine, a u samoj neposrednoj blizini zgrade su banka, pekare, kafići i prodavnice, ali i veterinarska stanica. Nekoliko metara od zgrade, niz ulicu, nalazi se i Fakultet političkih nauka - Univerziteta u Beogradu. Što se tiče javnog prevoza - stanice GSP se nalaze u neposrednoj blizini i čine da ovaj deo grada bude veoma jednostavno povezan sa ostalim delovima grada. 

Stanovi su opremljeni tehnički poslednjom generacijom najkvalitetnijih i energetski najefikasnijih proizvoda sa ciljem zaštite životne sredine, smanjenih troškova i visokokvalitetnim doživljajem okoline. Zgrada se u potpunosti uklapa sa svojom okolinom i krajolikom urbane beogradske sredine i dela grada koji pruža neverovatne mogućnosti, od obrazovanja do nezaobilaznih svakodnevnih potrepština. Pešački i kolski prilaz su uz ulice Vojvode Stepe, a zgrada poseduje garažu sa auto liftom i time omogućava vašu komociju u parkiranju vašeg četvorotočkaša ili dvotočkaša, a ispred same zgrade uvek možete naići na neko od vozila gradskog prevoza.

Ulica Vojvode Stepe predstavlja jednu od najdužih ulica u Beogradu, a samim tim, u njoj su koncentrisane velike prodavnice i marketi, mnoštvo restorana, kafića, pekara i apoteka, a u neposrednoj blizini nalaze se i sportske arene, šoping centri i parkovi za šetnju. Osetite duh urbanog Beograda i života kakav nudi jedna evropska metropola.

Voždovac nudi novi doživljaj jednostavnosti života, jer upravo ovde dobijate celokupan osećaj vaše slobode da živite život metropole. 

Zgrada Vojvode Stepe
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.