Subotica: +381 62 214 500
Beograd: +381 62 214 400
Contact
2PO+P+7+PS

Stambena zgrada

2PO+P+7+PS

Zgrada Kajmakčalanska

U jugoistočnom delu Beograda nalazi se gradska opstina Zvezdara. Na području ove opštine na nadmorskoj visini od 248,9 metara nalazi se najvisa tacka u Beogradu na brdu Veliki Vračar. Tu se smestila astronomska osmatracnica odnosno opservatorija po kojoj je ova poznata gradska opstina i dobila ime.
Naš stambeni objekat se nalazi na uglu Kajmakčalanske í Dravske ulíce, ušuškan na 100 metara izmedu dve saobraćajnice , Bulevara kralja Aleksandra i Žičke ulice. U neposrednoj blizini objekta se nalazi supermarket, banka, pošta i Hram Pokrova Presvetle Bogorodice, dok se samo par ulica dalje nalaze i škola, ambulanta i apoteka kao i mesta za rekreaciju i zabavu. Stanovi koje smo izgradili za Vas sa svojim položajem u potpunosti podržavaju maksimalno kvalitetan i komforan način života, dok u isto vreme mire moderan i tradicionalan ritam današnjice. Pešački ulaz u objekat je iz Kajmakčalanske ulice, dok je kolski prilaz obezbeđen iz Dravske ulice autoliftom u suteren od dve etaže. lspred glavnog ulaza u objekat se nalaze četiri parking mesta obezbeđena za stanare sa prilazom iz Kajmakćalanske ulice. Zgrada ima jedinstven izgled koji ne odudara od okoline stilom, a opet pokazuje svoj moderan karakter. Bravarija je od kovanog gvožđa modernog i tradicionalnog izgleda, a parter i prva etaža su prema ulici obložene bež mermerom. Svaka stambena jedinica poseduje direktan kontakt sa prirodom preko lođa i balkona.
Upotrebom vrhunskih materijala i složenim modernim arhitektonskim rešenjima smo želeli da budućim stanarima pružimo osećaj sigurnosti i ponosa, a prvenstveno osetan pornak u kvalitetu stanovanja.

Zgrada Kajmakčalanska
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.