24 Residence - Otona Župančića

Opis

Grad u kojem živimo i radimo, grad u kojem nas dobro poznaju, grad koji stvara svoju novu sliku i jedna zgrada kao vizija tvog novog doma - 24 RESIDENCE.

Na severu Bačke, u gradu koji svaki dan raste i menja svoje lice u plodnoj ravnici okružen sa najlepšim lokalitetima, u multikulturalnom gradu sa višejezičnim životom raste i projekat novogradnje – 24 RESIDENCE.

Zgrada koja pripada mirnom jezgru grada, dovoljno blizu svim bitnijim lokalitetima, ušuškana između dve urbane celine, centra grada Subotice i naselja Prozivka, tako blizu svemu, a mesto - mesto je idealno za tvoj novi dom. Stanovi u različitim nivoima kvadrature struktuirani su tako da omogućavaju lako življenje sa fokusom na energetsku efikasnost, ekološki prihvatljive materijale, kao i na funkcionalnost samih stanova. 24 RESIDENCE posedovaće i sopstvenu podzemnu garažu, kao i parking mesta.

24 RESIDENCE nalazi se na samo 450 metara od gradske kuće i trga Slobode, 700 metara od hotela Galerija i samo nekoliko metara od osnovne škole. Samim tim, ova zgrada je pravi izbor savremene porodice kojoj se nalazi u blizini svaki segment svakodnevnog života.

BOMAX d.o.o. je uključen i u investicione projekte u izgradnji savremenih životnih prostora na teritoriji cele Srbije, sa željom da svim zainteresovanim kupcima obezbedi dom po meri savremenog Evropljanina. Koristimo samo najbolje, efikasne, ekološke i globalno priznate materijale i proizvode, jer znamo da kvalitet obezbeđuje trajanje i poverenje. Poverenje koje poklonite nama – biće višestruko vraćeno i uzidano u vaš novi dom.

Vreme je za novu viziju tvog novog doma - odaberi 24 RESIDENCE i živi onako kako želiš.

Za više informacija i rezervacije posetite www.bomaxnekretnine.rs ili se informišite na telefon 062/214-500.

24 Residence - Otona Župančića

Tehnička opremljenost

  • podno grejanje koje se ističe niskim troškovima grejanja na prirodni gas
  • kvalitetna PVC stolarija sa troslojnim niskoemisionim staklom  i PVC roletnom
  • zidovi su izgrađeni od termoblokova najvisih izolacijskih svojstava + fasadna izolacija
  • pregradni zidovi izgrađeni su od opeke
  • tarket podne obloge u sobama i trpezariji, a keramika I klase u kupatilima i kuhinji
  • tuš paravani od kaljenog stakla i linijski slivnici 
  • ugradni vodokotlići
  • sigurnosna ulazna vrata
  • optički priključak
  • interfon
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.